Продукти

Качествени гуми MICHELIN за новия ви автомобил

-1-

Постигнете най-добрата енергийна ефективност, предлагана на пазара!

При закупуване на нови превозни средства за пробе на дълги разстояния, попитайте за новите гуми Michelin X Line Energy рейтинг А за измерено съпротивление на търкаляне.

Изчислете каква икономия бихте могли да реализирате между сегашното ви превозно средство и ново превозно средство с гуми MICHELIN X® LINE™ Energy™

1. Какво е актуалното ви оборудване?

Моля, посочете трите полета по-горе

2. Колко километра изминавате годишно с един камион?

km
Моля, посочете правилна стойност

3. Каква е цената на литър дизелово гориво?

€ / L
Моля, посочете правилна стойност

Със сегашните ви гуми

С гуми MICHELIN X® LINE™ Energy™

A 385/55R22.5
T
A 315/70R22.5
D2
A 385/55R22.5
F

годишно бихте могли да спестите: без да се налага да правите компромиси относно другите характеристики (сцепление с влажна повърхност, шум, пробег, безопасност ...)

0от бюджета ви
0 L
0 T на CO2

Посочените стойности са средни и се базират на класификацията на ЕС при етикетиране според класа на горивната ефективност, съгласно Регламент (ЕО) 1222/2009 относно етикетирането на гуми по отношение на горивната ефективност и други съществени параметри.

Калкулаторът за гориво трябва да се използва единствено с информативна цел. 
Получените резултати се базират на информация, предоставена изключително от крайния потребител, за която последният носи пълна отговорност. Поради това крайният потребител потвърждава, че Michelin не може да гарантира тяхната точност. Резултатите, въз основа на данни, предоставени от крайния потребител трябва да се възприемат изключително като симулация.

 Резултатите от симулатора не освобождават крайния потребител от отговорност по отношение на опазването и поддръжката на неговия автопарк, състоянието на гумите, оборудването и/или машините. Крайният потребител отговаря за всички решения и последствия от тях във връзка с управлението на своите гуми и автопарка си като цяло. 

Определения: 

Процент на икономия:  Разходът на гориво, изчислен чрез разликата в съпротивлението при търкаляне в кг/гума въз основа на средните кг/гума за класа на избраните гуми, умножен по -2, 02 л/100 км/л кг/гума.  Разликата в съпротивлението при търкаляне се измерва въз основа на приноса на всяка позиция (7500 кг за предната ос, 11 500 кг за задвижващата ос и 21 000 кг за осите на ремаркето или 40 000 кг за цялата композиция). 

Годишна икономия (в евро):  Изчислено чрез разделяне на километрите на година на 100, умножено по икономията за влекач с ремарке на литър/100 км, като полученото е умножено с цената на горивото.

Намаление на емисиите на CO2 за година:  Изчислено с помощта на икономията за влекач с ремарке на литър/100 км, умножено по 2,66 (при изгарянето на 1 литър дизелово гориво се отделят 2,66 кг CO2).

Търговската марка MICHELIN и графичните изображения на Човечето Michelin са изключителна собственост на Compagnie Générale des Etablissements Michelin, частно акционерно дружество с дялов капитал от 363 637 008 евро, със седалище на адрес 12, Cours Sablon, 63000 Clermont-Ferrand (ФРАНЦИЯ).

Марката MICHELIN е разрешена за употреба от по-голямата част от производители във всички категории автомобили: влекачи/ремаркета, влекачи/полуремаркета, автобуси за градски извънградски превози и това е така за всички наши гами тежкотоварни гуми.

LA-MARQUE-MICHELIN-HOMOLOGUEE-PAR-TOUS-LES-CONSTRUCTEURS

При поръчката на нов автомобил Вие можете да изберете да го оборудвате с гуми MICHELIN, като уточните това в опциите на документа за поръчка.

Нашите продуктови експерти са на вашите услуги със съвети за оборудването с гуми за Вашите бъдещи автомобили (размери, грайфери...) в зависимост от Вашите условия на използване.

Е, не се колебайте да ни потърсите