По-голяма товароносимост независимо от метеорологичните условия.

  • Носещ
БИЗНЕС ЕФЕКТИВНОСТ
По-ниски разходи за миля

"Изпълнявайки ежедневните си задачи, независимо от пътната настилка, вие можете да извлечете максимума от пътуването с до 10 тона по-високата товароносимост на моста на ремаркето (1). Новото поколение каучукова смес на протектора, сродна с технологиите NFINICOIL, POWERCOIL, REGENION и DURACOIL, ще ви позволи да се възползвате от с до 25% по-дълъг пробег (2).
"

СИГУРНОСТ И ДЪЛГОТРАЙНОСТ
ВИНАГИ ПРЕВОЗВАЙТЕ В БЕЗОПАСНОСТ, НЕЗАВИСИМО ОТ МЕТЕОРОЛОГИЧНИТЕ УСЛОВИЯ

'Високото ниво на сцепление се потвърждава от маркировките M+S и 3PMSF. Европейски етикет за клас В за сцепление на мокро. Вашите стоки, камионът ви и водачът му са в безопасност при всякакви метеорологични условия. Като допълнение, използваната върху протекторната шарка технология Regenion ще ви позволи да поддържате сцеплението през целия срок на експлоатация на гумата.

ЕКОЛОГИЯ
По-екологосъобразен начин за транспорт на стоки

'Не се налага да избирате между Разход на километър и природосъобразност. Тази гума може да бъде пренарязана. През периода на ниско съпротивление при търкаляне ще се възползвате от по-голям пробег и по-нисък разход на гориво. По този начин ще оптимизирате протекторната шарка: не е необходимо да използвате друга гума, за да продължите да шофирате. По същият начин, гумата може и да се регенерира. Ще предложите на външната гума нов живот и ще използвате по-малко суровини.

Предназначение Мост UERR RRT Wet Grip UENO Bruit Winter Specialist M+S
385/65R22.5 X MULTI HL T TL 164K
Носещ C C
070 dB
3PMSF M+S Още информация Сгъни
Товарен индекс 164K
Номинално натоварване единична гума 164
Специална точка 158L
Налягане Натоварване при монтаж единични гуми (kg) Натоварване при монтаж сдвоени гуми (kg)
никакъв резултат